m install
nello construct

Știrea Cititorului: „Nu au lăsat loc pentru utilajele agricole pe autostrada Chețani-Câmpia Turzii!”

floris

Așa cum anunțam duminică, constructorii lotului Chețani-Câmpia Turzii trag tare pentru a deschide porțiunea de autostradă în acest an.

Practic se mai fac lucrări de marcaje rutiere și se montează parapeții de protecție.

Chiar dacă s-a avansat un termen optimist de deschidere cum a fost data de 1 Decembrie, acesta nu a putut fi onorat cu toate eforturile depuse de constructori.

Acum, pe final de lucrări o cititoare TurdaNews întreabă de ce nu s-a făcut un pasaj pentru ca fermierii să treacă cu utilajele agricole, sau ciobanii cu turmele de oi prin zonă

„Acest segment de autostrada separa terenurile agricole între Est si Vest. Întrebare: de ce nu au făcut un pasaj sa poată trece agricultorii cu utilajele agricole sau ciobanii cu turmele de oi, ori crescătorii de animale?” spune Camelia.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Citește și:

Lucrări pe ultima sută de metri pe autostrada Chețani-Câmpia Turzii! Urmează deschiderea! (VIDEO)

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: