m install
nello construct

Știrea Cititorului: Noi suntem izolați în Turda… Îi doare-n cot!

floris

Un turdean care locuiește în zona străzii Lucreția Murășanu (fostă Sirenei) ne sesizează faptul că nu s-a făcut nimic pe stradă, deși a trimis sesizări la Primărie, iar acum nu pot merge cu copiii prin noroi, nici cu cizme, cărându-și apa și mâncarea prin grădinile altor oameni.

”Încă de la ultima sesizare, chiar depusă la dvs, tot nu avem acces nici măcar pe jos cu cizme. Dacă ia foc ceva, pompieri nimic, dacă doamne feri în caz de ambulanță, nici așa. Am trimis sesizări la Primărie nimic. Îi doare-n cot. Ce drac să facem, că umblam cu copii prin mocirlă, impozit plătim, la teren, mașini, plus că accize la carburanți, să trăiască Statu Român. Mai dăi încolo, de 3 luni nimic.

Cărăm mâncare și apă prin grădini la oameni. Este emisiunea aceea pe TVR, izolați în Ro, d-apoi noi suntem izolați în Turda. Fosta stradă Sirenei, nici dracu nu știe, mai ales în Primărie.”, ne-a transmis turdeanul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: