Știrea Cititorului: „ Noi nu facem parte din Turda, respectiv str COASTEI?”

strada Coastei 1

Locuitorii de pe strada Coastei din Turda sunt nemulțumiți de felul în care arată strada, în special în perioadele cu ploi abundente, când e secetă un praf infernal inundă zona.

„De 2 săptămâni circulăm mai rău ca animalele. Au spart toată strada, doar pentru ași face ei corect demersurile în acte. Dar absolut nimic nu se lucrează, sau nu s-a lucrat. În Turda lângă Dacia Service.

CREDEAM CA NE PUN CANALIZAREA SI NE FAC SI NOUĂ STRADA, că eu plătesc impozit și taxe ca și toată lumea. Plătesc impozit pe proprietate. Noi nu facem parte din Turda, respectiv str COASTEI?!?” se întreabă un locuitor al zonei.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top