m install
nello construct

Știrea Cititorului: Nemulțumiri la punctul vamal din Turda! ”Ne iau 50 de lei, taxă de parcare, obligatoriu!”

floris

Un șofer ne-a contactat pentru a ne spune că la punctul vamal de pe strada 22 Decembrie 1989, șoferii sunt obligați să plătească o taxă de parcare de 50 de lei, către firma Transcrișan Spedition SRL, pentru că altfel ”nu îți perfectează actele” cei de la RCS Comisionar SA, care se ocupă de activitatea de vămuire.

”Nicăieri nu am întâlnit așa ceva în România! Te obligă să plătești o taxă de parcare de 50 de lei, pentru că altfel nu-ți perfectează actele dacă nu plătești. Sunt obligat s-o plătesc! Și pentru ce?! Ce îmi oferă de banii ăștia?! E o parcare privată, neamenajată, plină de noroi! Cum se poate așa ceva?! Plătim taxe, plătim impozite, ieșim cu marfa din țară, muncim pentru banii ăștia…”, ne-a spus șoferul, nemulțumit.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: