m install
nello construct

Știrea Cititorului: Măsurile restrictive anti-COVID generează nemulțumirea unor părinți, la școala ”Ioan Opriș” din Turda

Happy smiling kid is going to school for the first time. Child boy with bag go to elementary school. Child of primary school. Pupil go study with backpack. Back to school
floris

Măsurile restrictive impuse de pandemia COVID, la începutul anului școlar, au generat nemulțumirea unor părinți, care consideră că măsurile se aplică diferit, de la o unitate școlară la alta. Un părinte nemulțumit, al cărui copil frecventează cursurile școlii ”Ioan Opriș”, ne-a transmis nemulțumirile sale.

”Sunt un părinte care are un copil la scoala generala nr. 8 ”Ioan Opris” Turda.

As dori sa scrieți în presa dacă se poate, despre aceasta scoala, care vrea sa iasă în evidenta, se pare, față de alte scoli din Turda. O sa enumăr o parte din problemele care sunt întâmpinate de parinti:

– incepem cu anul școlar care a trecut, când la sfârșitul anului, scoala noastră nu a făcut o festivitate de încheiere, în timp ce alte scoli au făcut!!!

– anul acesta la fel, alte scoli organizează o festivitate, la noi din nou aceeași problema!!! Nu avem festivitate!!! Am lăsat copii la poarta scolii, ca amărâții și copii au întrat, noi nu!!!

– alte scoli au aprobat un after school la scoala, la noi la scoala nu se poate din nou!!!

– sedinta cu părinții nu se poate organiza, nu avem voie sa ne vedem în scoala, dar sa stam cu gramada la gardul scoli este voie!!!

Dacă ar fi la fel și la alte scoli, nu ar fi problema, dar când vezi ca numa la nr. 8 se face asa, începe sa fie deranjant.

Copiii noștri sunt privați de foarte multe lucruri și nu este corect sa facem o asa discriminare. Adică unii copii pot fi încântați de prima zi de scoala ca intra în clasa cu părinții și alt copil sa sufere și sa între în prima zi de scoala singur.

Este o discriminare pe fata!!! Cum ar fi sa ne mutam toți la alte scoli din Turda, din cauza conducerii scolii nr. 8 care nu aproba nimica. Ei vor sa împiedice Covidul in timp ce la alte scoli nu este Covid.

After school privat se poate dar în scoala nu, de parca nu tot copii aceia care dimineața sunt în scoala și aceeași doamna învățătoare, rămâne și după amiaza la after… Care este logica, ca nu înțeleg??

Scoala aceasta se joaca cu sentimentele și amintirile copiilor noștri! Nu ii interesează ca acesti copii nu vor avea amintiri legate de ultima sau prima lor zi de scoala, nici ca părinții lor, unii, habar nu au cum arata scoala sau clasa copilului lor?”, este mesajul unui părinte al cărui copil este elev la școala ”Ioan Opriș” din Turda.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim! 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 56 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: