123296900 497529117870671 5793000954474375554 n

Știrea Cititorului: Măcar să lase jumate metru un metru să putem să trecem și noi!

O cititoare a reclamat faptul că lucrările care se desfășoară în zona accesului spre Colegiul ”Emil Negruțiu” de pe strada Agriculturii sunt prost organizate, cei care au drum prin zonă trebuind să facă eforturi mari, printre bolovani și gropi, care le-ar putea pune în pericol integritatea fizică.

”Măcar să lase jumate metru un metru să putem să trecem și noi. În puii mei că picăm în groapa care o sapă ei. Ce minte să ai să nu te gândești că pe acolo trec elevii când iasă de la școală… Nu că se gândesc doar la ei să facă să ieie banii, dar noi să ne rupem piciorele cine știe pe unde. Sper să se ia masuri.”, ne-a transmis cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

 

Comentarii

ULTIMELE articole: