pod aries 1

Știrea Cititorului: „Lucrările la podul peste Arieș nu au fost semnalizate corespunzător?!”

O cititoare TurdaNews care locuiește pe strada Săndulești spune că din punctul ei de vedere lucrările la podul peste Arieș nu au fost semnalizate corespunzător.

Altfel nu își explică de ce atâția șoferi vin până acolo și apoi întorc mașina. Lucrările au debutat joi, 25 martie și sunt așteptate să dureze până în a doua parte a lunii decembrie a acestui an.

„Chiar nu înțeleg cum au făcut semnalizarea acolo? Cine e de vină? Șoferii sunt bulversați, mulți vin până aici apoi întorc….să înțelegem că nu s-a făcut corect semnalizarea lucrărilor?”.….întreabă aceasta.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

 

Comentarii

ULTIMELE articole: