Screenshot 2021 03 28 at 16.48.21

Știrea Cititorului: Loc de joacă distrus la Câmpia Turzii! ”E vina părinților!”

Pe rețelele sociale au apărut niște poze cu un loc de joacă din Câmpia Turzii, care este distrus. Cea care a postat pozele acuză că de vină sunt părinții, care nu le atrag atenția odraslelor lor că nu e voie să distrugă!

”Și vă mirați că parcurile de joacă arată așa… Păi nu vă mirați… că nu aud un părinte în parc să îi zică copilului „nu-i voie să sari cu picioarele… nu e voie să rupi… nu e voie să distrugi…”. Nu e vina copiilor de dezastru… E vina părinților… Iar ferească Dzeu ca cineva să le atragă copiilor voștri atenția… săriți ca arse… Și când mă gândesc cum arăta parcul acesta…”, a comentat Vera Stan, la pozele pe care le-a postat.

Primarul localității, Dorin Lojigan, a avut și el o reacție la pozele postate. ”No comment!”, a scris edilul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Comentarii

ULTIMELE articole: