Screenshot 2021 07 14 at 16.43.23

Știrea cititorului: „Ieri 13 iulie, când am mers spre Turda pista era ruptă în amândouă capete…” (VIDEO)

Un cititor cu probleme locomotorii semnalează faptul că pista pentru biciclete, către monumentul lui Mihai Viteazul care a fost finalizată de curând, este acum spartă în ambele capete, împiedicând astfel atât urcarea pe pistă, cât și coborârea de pe aceasta. 

„Au făcut pista de biciclete către monumentul lui Mihai-Viteazul și chiar m-am bucurat că voi trece pe ea pentru că drumul încă este foarte rău .Zilele trecute am trecut pe acolo și am văzut că chiar au pus și pământ ca să putem urca pe pista de biciclete și chiar m-am bucurat crezând că cu prima ocazie când merg spre Turda am să merg pe pista de biciclete. Dar bucuria a fost scurtă pentru că ieri 13 iulie când am mers spre Turda pista era ruptă în amândouă capete în capătul de sus de către monumentul lui Mihai Viteazul, nici vorbă să poți urca în partea de jos cu câteva manevre poate că reușeam să cobor . Dar pe unde să urc? așa se fac la noi gată o lucrare și o strică și iar o face tot așa, banii trebuie cheltuiți. Multă sănătate!”, spune Zolty din Bogata.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! 

Comentarii

ULTIMELE articole: