marian morar
m install
nello construct

Știrea Cititorului: „Haită de câini pe strada Călărași din Turda! Nici poștășița nu mai aduce pensiile de frica lor!”

zamblau eugen

Un turdean sesizează faptul că pe strada Călărași din localitate este o haită de câini care bagă oamenii în sperieți.

Sunt 13 la număr iar cetățenii din zonă sunt în alertă. Nici poștășița nu mai aduce pensiile, ci le lasă la o locuință de pe strada respectivă de frică să nu fie mușcată de patrupede.

Oamenii solicită intervenția autorităților până nu se întâmplă o tragedie.

„O situație pe strada Călărași de la numerele 30 pana la 46. Pe zona aia este o haită mare de câini, noi am avut intervenție în zonă și abia ne-am apărat de ei. Asta a fost ieri. Am înțeles că vine în zonă doamna de la Protecția Animalelor (n.r probabil un ONG) și hrănește câinii, le aduce de mâncare periodic. Nici poștărița nu mai poate duce pensiile, le lasă la nr 30. Am înțeles ca doamna vine cu o mașină de culoare neagră. Bănuiesc că nu mai au locuri libere la adăpost dar situația e neplăcută pentru cine vine în zonă, mai ales singur” spune turdeanul care a făcut sesizarea.

Turdeanul mai spune că nu i se pare normal ca doamna respectivă să hrănească haitele de câini într-o zonă neamenajată. Aceștia sunt nesterilizați și se tot înmulțesc. Oamenii se tem că vor fi mușcați, dacă, aceștia devin agresivi.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

6 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2