m install
nello construct

Ştirea Cititorului: Elevii din clasa întâi de la şcoala „Andrei Şaguna” Turda au făcut „Şcoala altfel” la Podeni!

floris

Cu ocazia săptămânii “Şcoala altfel”, copiii din clasa întâi de la şcoala Andrei Şaguna Turda, împreună cu înv. Oţel  Cristina, au vizitat satul Podeni, din comuna Moldoveneşti, având ca obiectiv vizitarea școlii, cele 2 biserici, cariera de piatră din Podeni, apoi oprindu-se la un popas la cabana fam. Oțel (Dorin).

Elevii din Turda le-au făcut o surpriză minunată elevilor din Podeni! Le-au adus jucării, hăinuţe, fiecare ce-a putut! Apoi s-au jucat împreună, fiecare grupă de elevi învățând jocul clasei pe cealaltă grupă de elevi! După întrunirea celor doua tabere, elevii de la Turda au vizitat biserica mică (biserica greco-catolică), apoi biserica din deal (biserica ortodoxă)!

După toate acestea au plecat în vizitarea carierei de piatră, de unde s-a dus piatră şi la construirea Casei Poporului din București. Acolo au întâlnit un ghid, Oțel Luciana, care le-a explicat tot ce au vrut ei să ştie! Ultima oprire a fost la un popas la cabana fam. Oțel (Dorin), unde au mâncat, au dansat, s-au jucat şi au făcut poze cu căţeii şi iepurașii!

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net , care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă din mass media locală!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: