nello construct

Știrea Cititorului: „E mult prea mare sensul giratoriu din zona spitalului Turda! Îngustează benzile de circulație!”

Nu s-au finalizat bine lucrările în zonă că deja au apărut comentariile. Este vorba despre sensul giratoriu de la spitalul din Turda, intersecția străzilor Alexandru Ioan Cuza cu Andrei Mureșanu.

În momentul de față se lucrează acolo și s-a profilat deja un sens giratoriu menit să fluidizeze circulația în zonă. Este vorba despre proiectul de mobilitate urbană derulat de către Primăria Turda.

Totuși sunt șoferi nemulțumiți care spun că se îngustează prea mult banda de circulație, iar sensul se putea face mai mic.

„Nu mai pot trece pe acolo mașinile mari, ce fac pompierii? Dacă trec cu o autospecială de stins incendii sigur vor intra și peste sens că nu au pe unde…la fel de mare s-a făcut și sensul de pe strada 22 Decembrie, din zona industrială. Acolo intră TIR-urile cu marfă, fac manevre considerabile să poată trece prin acel sens” spune un  șofer de taxi.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

12 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: