m install
nello construct

Știrea Cititorului: Dorel lovește din nou! De data asta la Ploscoș!

floris

Un cetățean sesizează faptul că în satul Crairât, comuna Ploscoș, s-au executat niște lucrări la drum, iar în unele locuri accesul în curțile oamenilor s-a ridicat și cu 90 de centimetri, făcând imposibil accesul auto în curte!

”Dorel loveste din nou. De data asta in satul Crairat comuna Ploscos. Au blocat majoritatea intrarilor in curtile oamenilor. In unele locuri au ridicat accesul in curti si cu 90 cm. Dar primarul le a dat asigurari ca vor putea intra in curti, dar cu elicopterele, cei care isi permit sa-si cumpere. Bataie de joc, rusine!”, a transmis un cetățean nemulțumit.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: