mocirla Triteni 1

Știrea Cititorului: „Dezastru pe drumurile din Tritenii de Jos pline de mocirlă!”

Locuitorii din Tritenii de Jos continuă să reclame starea proastă a drumurilor din comună și încep să-l regrete pe fostul primar Sașa Valer care era mult mai preocupat de infrastructură decât actualul edil.

Un cetățean a răbufnit pe rețelele de socializare cu privire la drumul plin de mocirlă de pe DJ 151 C.

Măcar fostul primar a mai pietruit drumul dar acum e o adevărată mlaștină…nu te poți încumeta să treci cu mașina pe acolo de frică să nu rămâi împotmolit. Bine că la voturi suntem primii dar la realizări ultimii….faceți drumul măcar practicabil. Vă dați seama ce se întâmplă în caz de o urgență medicală?! nici ambulanța sau pompierii nu pot intra pe acolo....” spune un localnic.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Comentarii

ULTIMELE articole: