Știrea Cititorului: „Dezastru la Dedeman Turda! Sute de turdeni la cumpărături într-o zi de duminică! Ce distanțare socială?”

dedeman turda

Duminică Dedeman Turda a fost luat cu asalt de sute de cumpărători grăbiți să definitiveze lucrările începute peste an, sau pur și simplu să achiziționeze mărunțișuri fără să țină cont că suntem în plină pandemie.

Cu toate că suntem sfătuiți de autorități să evităm aglomerațiile, nu ținem cont de regulile sanitare, iar rezultatele atitudinii noastre se reflectă zilnic în statisticile prezentate de către autorități privind creșterea accentuată a numărului de persoane infectate cu COVID-19.

Am fost duminică la Dedeman, dezastru! Nu mai merg poate anul ăsta, efectiv te bați de oameni nu ai pe unde să eviți aglomerația la toate standurile e îmbulzeală. De distanțare socială nu se poate vorbi, poate doar la casele de marcat…nu știu de ce nu adoptă măsura mai veche a limitării numărului de persoane în magazin. Intrau câte 30 sau 50, până nu ieșeau nu lăsau pe alții etc. La fel și pe autobuze stăm ca sardelele, lipiți unii de alții. De ce nu le suplimentează?” întreabă o cititoare TurdaNews.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top