benzi circulatie

Știrea Cititorului: „Degeaba ați făcut două benzi pe sens, tot va fi haos în trafic!”

De la finele săptămânii trecute strada Ștefan cel Mare are 4 benzi de circulație, marcajele au fost trasate provizoriu pentru fluidizarea traficului.

În acest sens, pe porțiunea de drum cuprinsă între sensul giratoriu de la Dedeman și sensul giratoriu de la Pompieri, echipele API au trasat marcajul rutier provizoriu.

Potrivit marcajelor, pentru fiecare sens de mers sunt câte două benzi de circulație.

Prin aceste noi reglementări, traficul spre și dinspre zona Micro se va degaja, iar astfel nu vor mai fi create coloane de mașini” este părerea Primăriei Turda.

Un cititor însă are altă opinie, spune că tot va fi haos în trafic indiferent de măsurile luate.

Degeaba ați făcut 2 benzi pe sens dacă la sensul giratoriu de la Dedeman ieșirea de pe Armata Roșie ați redus-o la o bandă ...” este de părere acesta.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Comentarii

ULTIMELE articole: