solicitare

Știrea Cititorului: „De 2 ani am depus o solicitare de toaletare a unui copac care riscă să cadă pe mașinile din zonă”

O turdeancă reclamă faptul că a depus o solicitare către primăria Turda în urmă cu 2 ani pentru toaletarea unui copac ce riscă să cadă pe mașinile din zonă, dar nici până în ziua de azi nu a primit vreun răspuns.

„Eu am depus o cerere pentru toaletarea unui pom din fața blocului acum doi ani, niciun răspuns dar nici nu s-a luat nici o măsura, este un risc să cadă pe mașinile din parcare.Ce pot face?, întreabă aceasta.

Atașat există numărul de înregistrare al solicitării turdencei, este de așteptat ca reprezentanții primăriei Turda cu atribuții în domeniu să ia măsurile care se impun.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

 

Comentarii

ULTIMELE articole: