Știrea Cititorului: De 13 zile, de la debutul simptomelor COVID, se află într-o situație inadmisibilă!

9poza covid 002

O cititoare din localitatea Mihai Viteazu ne semnalează proasta organizare a sistemului medical, în ceea ce privește lupta anti-COVID. După debutul simptomelor specifice COVID, medicul de familie a direcționat-o spre 112, iar cei de la Ambulanță au venit să-i facă testul după… 5 zile! Apoi, timp de 7 zile a tot așteptat rezultatul testului. Degeaba! I-au pierdut… testul! ?

”Va prezint urmatoarea situatie deoarece nu mai stiu ce sa fac iar  aceasta situatie este inadmisibila. Sunt deja 13 zile de la debutul simptomelor si nu reusesc sa obtin nici o informatie.  

Locuiesc in Mihai Viteazu, judetul Cluj. 

In data de 02.11.2020, la indrumarea medicului de familie, am sunat la DSP pentru ca aveam simptome specifice COVID. DSP m-a redirectionat catre serviciul de urgenta 112, iar ambulanta a ajuns la mine pentru efectuarea testului dupa 5 zile de la apelul meu, in 06.11.2020 – recoltarea facandu-mi-se doar mie nu si partenerului cu care locuiesc, pe motiv ca nu are simptome.

Mi s-a transmis de catre personalul de pe ambulanta ca voi primi rezultatul in 48 de ore, iar in caz contrar sa contactez eu serviciul de ambulanta cu codul de testare cj86732 pentru a afla rezultatul.

Incepand de luni 09.11.2020, i-am contactat de 2 ori pe zi pe cei de la ambulanta la numarul de telefon 0264433240 si in fiecare zi mi s-a transmis ca nu au rezultatul meu. Am sunat de asemenea si la numarul DSP dedicat COVID 0214144464 si nici cei de acolo nu m-au putut ajuta. 

In 11.11.2020 mi s-a spus de catre Ambulanta ca suna la laborator sa afle ce s-a intamplat si revin cu un telefon, lucru care nu s-a mai intamplat.

In 12.11.2020 am sunat din nou ca sa aflu rezultatul testului si am fost informata ca sunt 13 cazuri printre care si eu, la care nu se gasesc rezultatele nicaieri. 

Azi, 13.11, cei de la Ambulanta mi-au spus ca in continuare nu gasesc testul si sa sun din nou la 112 sa mi se faca o noua recoltare – ceea ce este absolut irelevant dupa 2 saptamani de tratament cand eu nu mai am nici un simptom, iar DSP ma informeaza ca este ca si cum nu mi s-ar fi facut niciun test. 

V-as ruga sa mediatizati aceasta situatie macar sa nu mai pateasca si altii ca mine.”, ne-a transmis Oana M.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top