122720508 388708132168782 8450080394298317771 n

Știrea Cititorului: Dacă o școală nu respectă natura nici câtuși de puțin, nu mai știu ce părere să am!

O cititoare a TurdaNews ne-a sesizat faptul că șcaoala ”Avram Iancu” din Turda cineva a pus anunțul cu ”Rezervat” prin distrugerea copacului din apropiere. Și se întreabă dacă este normal, mai ales că este vorba despre o școală.

”În timp ce îmi plimbam copilul azi dimineață văd înșurubat în copacul din fața școlii acest mesaj… Oare doar pe mine mă supără? Dacă o școală nu respectă natura nici câtuși de puțin, nu mai știu ce părere să am.”, a fost mesajul transmis de cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Comentarii

ULTIMELE articole: