Ştirea Cititorului: Dacă autorităţile nu au amenajat zonă de picnic, turdenii au găsit soluţia! În faţa blocului! (vezi video)

Un cititor al publicaţiei noastre ne-a transmis un film video care conţine imagini surprinse azi, de 1 mai, în zona unui bloc de pe strada Panseluţelor din Turda.

Din imagini se vede cum mai mulţi locuitori ai blocului au amenajat un adevărat picnic pe spaţiul verde al blocului. Asta după ce autorităţile au ridicat din umeri, recunoscând că nu au amenajat nici un loc de picnic pentru cetăţenii urbei, chiar dacă există sancţiuni sevedre atât pentru autorităţi, cât şi pentru persoanele care fac activităţi de picnic în zone neautorizate.

Citeşte articolul despre inexitenţa locurilor de picnic, situaţie semnalată de Turdanews, dând click AICI.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net , care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă din mass media locală!

 

ULTIMELE articole:

Leave A Reply

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.