m install
nello construct

Ştirea Cititorului: Dacă autorităţile nu au amenajat zonă de picnic, turdenii au găsit soluţia! În faţa blocului! (vezi video)

floris

Un cititor al publicaţiei noastre ne-a transmis un film video care conţine imagini surprinse azi, de 1 mai, în zona unui bloc de pe strada Panseluţelor din Turda.

Din imagini se vede cum mai mulţi locuitori ai blocului au amenajat un adevărat picnic pe spaţiul verde al blocului. Asta după ce autorităţile au ridicat din umeri, recunoscând că nu au amenajat nici un loc de picnic pentru cetăţenii urbei, chiar dacă există sancţiuni sevedre atât pentru autorităţi, cât şi pentru persoanele care fac activităţi de picnic în zone neautorizate.

Citeşte articolul despre inexitenţa locurilor de picnic, situaţie semnalată de Turdanews, dând click AICI.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net , care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă din mass media locală!

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: