m install
nello construct

Știrea Cititorului: „Cursă cu obstacole pe centrul pietonal al Turzii…”

floris

De mai bine de 3 luni centrul istoric al Turzii este în șantier, practic un proces de modernizare care are ca finalitate atragerea turiștilor.

S-a mai spus și s-a mai scris despre felul în care sunt organizate lucrările, mai exact faptul că lasă de dorit, ritmul acestora etc. Mulți turdeni consideră o adevărată aventură traversarea centrului pentru cumpărăturile zilnice sau alții pur și simplu îl evită.

E o cursă cu obstacole. Peste tot dai de materiale de construcții aruncate la întâmplare, guri de canal nesemnalizare, gropi, cabluri scoase din pământ etc. Trebuie să fii atent să nu-ți rupi picioarele, mai ales pentru persoanele în vârstă e o adevărată aventură traversarea centrului spre piață sau farmacii” spune un turdean.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Sursă foto/Ana Maria Cătălina.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

6 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: