Screenshot 2021 03 28 at 16.30.20

Știrea Cititorului: Cu tot regretul, nucul nu se curăță cu drujba lăsând numai cioturi (VIDEO)

O turdeancă ne sesizează faptul că nu se face toaletarea copacilor așa cum ar trebui, intervențiile ciuntind copacii. Ne-a transmis poze și video cu această intervenție.

”Sunt o locatară din Turda, de pe strada Zorilor nr. 10 și vreau să vă aduc la cunoștință bătaia de joc cu care se insistă în „curățarea”, adică ciopârțirea copacilor dintre blocuri. Astăzi este vorba despre un nuc, protejat de lege, dar nu și de drujbă sau ceea ce a mai rămas din el. Haideți să așteptăm tăierea tuturor copacilor, haideți să ne batem joc de copaci, de viață! Vreau să vă întreb ce le mai putem spune copiilor despre copaci, verdeață și despre faptul că verde înseamnă viață??? Uitați-vă la imagini!! Doare!!!

Nu cred că așa se curăță un nuc. Curățarea s-a executat pentru că așa a cerut un locatar. Un locatar hotărăște pentru 20, se pare. Cu tot regretul, nucul nu se curăță cu drujba lăsând numai cioturi.

Știu eu că nu așa se face. Știu nuc de 100 de ani, nu cade o ramură din el. Bătaia de joc continuă, așa se face în toată Turda! Cine să toaleteze? Au două clase, nu știu despre horticultură nimic, cei care taie! Sunt profud dezamăgită.”, ne-a transmis turdeanca.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Comentarii

ULTIMELE articole: