m install
nello construct

Știrea Cititorului: Crengile ne bat în geam și omizile ne cad în cap

floris

O cititoare TurdaNews ne-a transmis o problemă pe care o au locuitorii de pe strada Constructorilor, unde copacii nu au fost curățați

„Crengile ne bat în geam și omizile ne cad în cap. Pe strada Constructorilor s-au făcut doi ani la rând adrese să curețe pomii. Nu a venit nimeni nici în toamnă și nici în primăvară. Să-i curățăm noi nu avem voie că ne dau amendă.

Acum nu îi mai curăță că sunt verzi, la toamnă nu îi curăță pentru că nu au frunze. Totuși, oare când ne vine și nouă rândul” ne-a transmis cititoarea noastră.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: