Știrea Cititorului: ”Consilierii locali au voie să-și lase mașina unde vor ei?! Uite unde și-a parcat Nap mașina!”

nello construct

Un cititor ne-a semnalat faptul că mașina unui consilier local, respectiv Adrian Nap de la PMP Turda, a fost parcată neregulamentar, la o intersecție de străzi din zona pieței din Micro III, împiedicând circulația, dar și vizibilitatea în curbă.

”Extraordinar! Domnul Nap parchează neregulamentar! Consilierii locali au voie să-și lase mașina unde vor ei?!  Uite unde și-a parcat Nap mașina! Nu-i pasă că împiedică circulația și vizibilitatea în curbă, fiind un pefricol de accidente. Să înțeleg că dacă-s consilieri locali ei nu trebuie să respecte legislația?!”, ne-a semnalat cititorul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: