coada benzinării 1

Știrea Cititorului: „Coada din magazine se mută în benzinării”

Clujenii iau cu asalt mai nou benzinăriile după ora 18, oră la care se închid magazinele în weekend.

Spre exemplu, turdenii reclamă faptul că nici în starea de urgență nu au fost închise magazinele și critică măsurile guvernanților de limitare a răspândirii COVID 19.

„Azi am participat si eu la o astfel de coada, pt ca am ieșit de la servici la 18:05 și n-am apucat să-mi iau țigări. Pompele stau blocate pîna le vine rândul celor care alimentează să poată plăti. Benzinăriile se transforma într-o mega parcare. Nici în starea de urgență nu au fost închise magazinele” este de părere un localnic.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews. 

Foto: Info Trafic Cluj

Comentarii

ULTIMELE articole: