Știrea Cititorului: ”Cineva trebuie să facă ceva cu acești câini Rothwailer, până nu e prea târziu!” (VIDEO)

Screenshot 2021-09-27 at 22.39

Un cititor ne-a sesizat faptul că în zona poligonului de la Bogata este o locuință unde sunt doi câini dintr-o rasă considerată a fi violentă, în cazul cărora nu se respectă cerințele legale privind pericolul la care pot fi expuse persoanele care trec, pe domeniul public, prin zona respectivă, în condițiile în care câinii sunt lăsați liber, fără botniță și nesupravegheați.

”Duminică 26.09.2021 pe la 18. 33 în zona poligonului este o locuință, porțile erau deschise larg și pe drum era un câine Rothwailer (specie foarte periculoasă) care venea spre noi.

Luni 27.09.2021 tot în același loc, porțile deschise larg, erau 2 câini Rothwaileri care veneau spre noi. Cineva trebuie să facă ceva, până nu va fi prea târziu.”, a sesizat Zolty din Bogata, o persoană care este nevoită să se deplaseze cu scaunul cu rotile electric.

Zolty din Bogata ne-a transmis și o înregistrare video elecventă în acest sens și cere celor în drept să ia măsuri și să impună proprietarilor să nu mai permită accesul câinilor în afara curții proprietate privată, nesupravegheați și fără botniță.

Te rugăm să accepți cookie-urile YouTube pentru a viziona acest video. Acceptând, vei avea acces la conținutul video de pe canalul YouTube al TurdaNews, care este un serviciu oferit de o terță parte.

YouTube – politica de confidențialitate 

Dacă accepți, opțiunea ta va fi salvată și pagina se va reîncărca cu noile setări.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim! 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top