Știrea Cititorului: „Cine (NU) lucrează pe strada Libertății din Turda?!”

libertatii 1 1

Reclamațiile curg privind lucrările prestate de constructori pe străzile din Turda. Șantiere deschise peste tot, o bună parte abandonate.

Sunt zile întregi în care nu se lucrează pe anumite străzi deși timpul este favorabil, utilaje care zac în amorțire, iar nervii turdenilor sunt întinși la maxim din pricina șantierelor deschise peste tot și lăsate baltă de constructori care „lucrează” după un grafic doar de ei știut.

„Cum poți câștiga o licitație când nu ai capacitatea necesară să duci la bun sfârșit lucrarea? Toți cei care au două utilaje și 5 muncitori fac drumuri…contează în cât timp se termină lucrarea, cu ce resurse o faci și care va fi calitatea! Pe strada Libertății nu se mai lucrează de ceva timp, zac utilajele și bordurile pe șantier între timp se rupem picioarele în dale sparte, moloz și materialde construcții. În fața primăriei erau de câteva luni bosheții proveniți de la gardul viu scos pentru lucrări, au stat acolo mult și bine până s-au hotărât să-i adune. Dacă făceam noi asta în fața porții și abandonam vegetația pe domeniul public, venea rapid poliția locală să ne amendeze nu?!” se întreabă retoric turdeanul.

Astfel de reclamații sunt tot mai frecvente, perioade frumoase în care timpul permite constructorilor să definitiveze lucrarea nu este fructificat cum se cuvine. Așteptăm ploile sau câte o sărbătoare mai mult sau mai puțin legală să nu muncim? 

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews 

borduri

Subscribe
Notify of
guest

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top