Știrea Cititorului: Chiar nu se poate face nimic, cât de cât, cu strada Petru Maior?!

Screenshot 2021-09-29 at 12.31

Un cititor ne sesizează faptul că problema străzii Petru Maior devine una stringentă în condițiile actuale de trafic din Turda, respectiv a faptului că mulți șoferi utilizează această stradă pentru a ocoli zonele de ambuteiaje care se formează pe artera principală, în zona străzilor Libertății, Piața Romană și Ștefan cel Mare.

”Sunt mulți oameni care utilizează această stradă. Iar strada arată cum vedeți și dvs! E plină de gropi. S-a asfaltat doar o mică parte, până pe la Domeniul Public. Ar trebui făcut ceva. Nu se poate să nu existe o soluție de îndreptare a drumului, să fie cât de cât circulabil.”, a spus cititorul TurdaNews.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim! 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top