Știrea Cititorului: „Cerem deschiderea circulației pe străduța din zona poliției Turda”

politia turda

Un turdean este de părere că circulația s-ar putea fluidiza odată cu redeschiderea circulației și pe străduța din zona Poliției Turda, pentru toate mașinile, nu doar pentru cele MAI.

„Va rog să luați în calcul și redeschiderea străduței dintre Libertății și Dragalina pentru circulația generală, nu doar pentru mașinile Poliției. Pentru că în zona magazinului Nisan mulți șoferi doresc doar să întoarcă pentru a merge spre zona centrală și pentru a face asta sunt nevoiți să aglomereze și mai mult, stând în coloană, traficul către sensul giratoriu din Piața Romană. Dacă s-ar putea circula și pe străduța de lângă Poliție și mai departe înspre Sens Vest șoferii care vor sa meargă spre centru ar putea să folosească strada Traian și să nu mai aglomereze inutil sensul giratoriu din Piața Romană” spune Lucian.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top