nello construct

Știrea Cititorului: „Când aveți de gând să asfaltați porțiunea decopertată de mai bine de 2 luni de pe strada Andrei Mureșanu?”

Locuitorii de pe strada Andrei Mureșanu se întreabă când va fi asfaltată și porțiunea decopertată de mai bine de 2 luni din carosabil?

Este situată în zona pistei de biciclete. Acolo asfaltul a cedat și au apărut  fisuri, porțiunea a fost decopertată în vederea remedierii situației și așa a rămas de mai bine de 2 luni încoace.

„Strada a fost modernizată dar o porțiune a cedat din asfalt. Probabil era de bună calitate…De ce se încep lucrări dacă nu se și finalizează. Porțiunea nu e mare, e de-a lungul pistei de biciclete. La fel e și cu trotuarele de pe Simion Bărnuțiu. Au fost decopertate și lăsate de izbeliște, nimeni nu lucrează acolo. De ce?”  întreabă un locuitor din zona Turda Nouă.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: