Știrea Cititorului: Cal fotografiat pe strada G-ral Dragalina! Al cui e?!

123414495 836052873877906 4716106130851944822 n

Un cal a fost fotografiat azi, în jurul amiezii, pe strada G-ral Dragalina. Mergea, la pas, pe stradă, în direcția sensului giratoriu din Piața Romană.

”Vă trimit fotografie realizată azi, la ora 11.30, în Turda, pe str. GEN DRAGALINA. Calul a ieșit dinspre Pizzeria Remo și a mers către sensul giratoriu din Piața Romană. Poate că, dacă postați un scurt articol, află stăpânul animalului și-l recuperează. Menționez că a fost văzut și de agenții de poliție aflați în zonă. Tot ei cred ca pot furniza și alte detalii despre animal!”, ne-a trimis o cititoare.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top