Știrea Cititorului: Câini agresivi la o stână de lângă Tureni, care umblă liberi și atacă!

Caini-din-rasa-Kangal-640x360

Un cititor ne sesizează faptul că în zona localității Tureni există o stână de oi (în zona Cheilor Turenilor), unde sunt câini agresivi care au fost scăpați de sub control și care pun în pericol localnicii, dar și turiștii care merg prin Cheile Turenilor.

”Vreau sa va sesizez o problema foarte grava.

De mult timp, in imediata apropiere a zonei locuite (sub 100m), in Rezervatia Cheile Turenilor, este o stana de oi. Acolo proprietarul oilor are caini din rasa Kangal (sau metisi ai lor) care, prin numarul lor, depasesc cu mult necesitatile stanei. Acesti caini sunt foarte agresivi, circula pe unde au ei pofta prin sat, nu poarta jujeu, atacand fara a fi provocati.

Astfel de-a lungul timpului au atacat turisti adulti cat si copii, biciclisti, caini si pisici din sat precum si animale salbatice. Au atacat si ucis caini din sat. Repet, fara a fi provocati. Acestea nu se intampla langa stana, ci pe drumurile publice din sat sau in zona turistica Cheile Turenilor. Acesti caini nu mai pot fi controlati, ei fiind deja ucigasi.

Problema este veche si se stie de ea si la Primarie si la Politie. Nu se stie de ce nu s-au luat masuri legale.”, ne-a transmis cititorul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim! 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top