Știrea Cititorului: Blocaj în trafic la Câmpia Turzii!

camion defect ct

Un autocamion de mare tonaj, care a ieșit de pe strada Republicii din Câmpia Turzii, cu direcția spre centrul localității, s-a defectat chiar în intersecție, în urmă cu puțin timp, blocând toată circulația pe artera principală!

 

”Nu se poate așa ceva! Că fac transport de tonaj greu pe strada Republicii, pe care au distrus-o în totalitate, cu complicitatea administrației locale, nu mai zicea nimeni nimic, că ne-am dat seama că-s protejați și că nu avem ce face. Ni se spunea că nu-i adevărat, că inventăm și altele. Uite că acum ditamai camionul de tonaj greu s-a blocat în intersecția dintre Republicii cu strada principală și am putut să-l fotografiez! Nici acum nu există?! Mare atenție: era cu direcția spre centrul Câmpiei, unde din câte știu eu n-ar avea voie să circule! Îi pasă cuiva?! A cui este acest camion care își permite să facă ce vrea?! Spuneți public! Solicit administrației locale să prezinte situația acestor transportatori de mare tonaj, cine le dă voie să treacă prin centrul localității, dacă au voie și dacă au luat vreo măsură (și câte) împotriva lor! Ca cetățean, am dreptul să știu aceste lucruri! Dacă vor continua să tacă, am să înțeleg că șpaga a fost mult prea consistentă pentru a mai scoate un cuvințel! Atunci, măcar să spună cât e șpaga, că poate facem coletă cetățenii din oraș, ca să nu-i mai lase să treacă! Le dăm noi o șpagă mai mare, dacă așa se rezolvă lucrurile!”, ne-a transmis Cristian M.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția  TurdaNews.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top