marian morar
m install
nello construct

Știrea Cititorului: „Avem Centru Multifuncțional, dar un amărât de coș de baschet NU!”

zamblau eugen

Un cititor TurdaNews ne-a contactat în această după-masă pentru a-și spune nemulțumirea legată de starea în care arată coșul de baschet din Parcul Central, Turda.

Mai exact, cititorul nostru ne-a sesizat faptul că cele două coșuri de baschet, amplasate în Parcul Central din Turda nu au plasă, iar unu este într-o parte. Mai mult, acesta ne-a trimis și o fotografie în care se poate observa cum în apropierea terenului există și un stâlp de care te poți lovi oricând.

Mai mult, acesta spune că administrația locală s-a dat peste cap să realizeze Centrul Multifuncțional, în timp ce coșurile de baschet rămân într-o stare deplorabilă.

„Bine că avem Centru Multifuncțional, dar un amărât de coș de baschet nu. Dacă vrei să ieși și tu să bați mingea, efectiv nu ai unde în orașul ăsta. Au pus acum câțiva ani două coșuri de baschet și de atunci le-au lăsat să se degradeze. Nici un coș nu are plasă, unul dintre ele este și într-o parte și mai există și un stâlp aproape în mijlocul terenului. Na, joacă baschet frate! S-au dat ăștia peste cap cu Centrul Multifuncțional, dar ei nu-s în stare să păstreze intacte niște coșuri de baschet…” – ne-a transmis cititorul nostru.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

1 Comentariu
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2