m install
petlinii
nello construct

Știrea Cititorului: ”Au spoit trotuarul…”

floris

Trotuarul de pe o parte a străzii Bogata (drumul care duce spre Mormântul lui Mihai Viteazu) a fost transformat, peste noapte, în pistă de biciclete, după ce pe trotuar au apărut marcajele de delimitare a sensurilor de mers pentru biciclete.

”Probabil, le-a mai rămas vopsea și au spoit și trotuarul. Bravo Dorel!”, a sesizat un turdean. Părerile turdenilor sunt împărțite, unii spunând că trotuar este doar pe partea cealaltă, în timp ce alții susțin că dacăî era pistă de biciclete reală, trebuia să fie marcată cu verde, mai întâi, așa cum este și în zona centrală a orașului.

Primăria Turda a anunțat încă de la demararea lucrărilor că pe această stradă va fi și o pistă de biciclete, care va facilita deplasarea bicicliștilor spre Obeliscul lui Mihai Viteazu, acolo unde se va amenaja un parc modern.

Citește și: Undă verde pentru începerea lucrărilor la noul parc din zona obelisc „Mihai Viteazu” din Municipiul Turda

”Vă reamintim că strada Bogata face parte din cele 19 străzi din cartierul Industrial care sunt modernizate cu fonduri guvernamentale. După modernizare, această stradă va fi prevăzută și cu piste de biciclete pentru a face legătură cu viitorul parc de la Obeliscul lui Mihai Viteazu.”, a transmis Primăria Turda, în noiembrie 2020.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda