Screenshot 2021 07 11 at 17.23.59

Știrea Cititorului: Au făcut baie în fântâna din centrul Câmpiei Turzii! (VIDEO)

Mai mulți copii s-au bălăcit, în aceste zile toride, în fântâna din centrul municipiului Câmpia Turzii, situată în Parcul Central.

Doamna care a realizat filmarea se plânge de faptul că ”nu vezi un polițai pe stradă”, reproșând faptul că deși acei copii se bălăcesc în centrul orașului, nimeni nu a luat nicio măsură. Pe de altă parte, mai mulți cetățeni reclamă faptul că nu mai pot ieși cu nepoțeii la plimbare în parc, pe motiv că este mizerie, inclusiv de natura dejecțiilor umane, lăsate în urma lor de ”oamenii străzii”.

Pe de altă parte, este recomandabil ca atunci când un cetățean constată diverse fapte antisociale, să anunțe acest lucru la Poliție sau la Poliția Locală, în funcție de natura faptei, pentru a se lua măsuri.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Comentarii

ULTIMELE articole: