WhatsApp Image 2020 05 30 at 13.24.05

Știrea Cititorului: Atenție! Căprioare ce pot intra pe autostrada Turda-Aiud!

Un cititor al TurdaNews a fotografiat două căprioare care erau în zona autostrăzii Turda-Aiud, în interiorul zonei protejate de gardurile de protecție. Fotografia a fost realizată în urmă cu puțin timp pe sensul dinspre Turda spre Aiud, în zona Bădeni.

Prezența animalelor sălbatice în zona autostrăzii este deosebit de periculoasă, mai ales în condițiile în care gardul de protecție le blochează ieșirea din zona autostrăzii, iar ele nu mai știu pe unde au intrat.

”Este fotografie făcută acum. Sunt două căprioare care sunt dincolo de gardul de protecție, în zona autostrăzii”, ne-a transmis cititorul.

WhatsApp Image 2020 05 30 at 13.23.56

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.

Comentarii

ULTIMELE articole: