m install
nello construct

Știrea Cititorului: Așa arată parcarea de pe strada Lotus 36 după ploaie!

floris

În urma ploilor abundente de astăzi, din ce în ce mai mulți turdeni se arată nemulțumiți de calitatea lucrărilor de reabilitare sau de starea în care ajung unele străzi după fenomene meteorologice de acest gen.

Astăzi, mai mulți cititori TurdaNews ne-au contactat pentru a ne prezenta cu ce probleme trebuie să se confrunte în orașul nostru de fiecare dată când plouă.

Citește și: Știrea Cititorului: Turda Nouă. Bine că ne face Polivalentă, dar pescuim în curte! (VIDEO)

Pe lângă toată revolta, turdenii au apelat și la simțul umorului, făcând haz de necaz prin diferite expresii, precum „Bine că ne face Polivalentă, dar pescuim în curte” sau „Strada Al. I. Cuza, un nou Amazon”.

Citește și: Știrea Cititorului: Strada Al. I. Cuza, un nou Amazon! Mulțumim celor din Consiliul Local! (VIDEO)

În această seară, un alt turdean ne-a transmis o fotografie cu parcarea de pe strada Lotus 36 bloc E3 scara A, unde s-a format o baltă imensă.

De asemenea, astfel de „reclamații” au apărut și pe Sesizări Turda, unde o doamnă a postat două fotografii cu o altă parcare de pe raza orașului nostru, la fel de inundată și aceasta.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: