m install
nello construct

Știrea Cititorului: ”am rămas plăcut impresionată de profesionalismul și dedicarea cadrelor medicale”

floris

O cititoare a siteului nostru ne-a transmis câteva rânduri, încărcate de emoție, prin care a dorit să transmită aprecierea sa pentru modul în care personalul medical din cadrul secției de chirurgie de la Spitalul Municipal Turda și-au manifestat profesionalismul și dedicarea, fiind plăcut surprinsă.

”Vă scriu pentru a-mi arăta mulțumirea și admirația față de personalul medical din cadrul secției de chirurgie a Spitalului Municipal Turda. Fiind internată timp de 11 zile pentru intervenție chirurgicală și tratament, am rămas plăcut impresionată de profesionalismul și dedicarea cadrelor medicale din acest departament. Domnii Dr. Igor Cojocaru, Dr.Claudiu Tomuș, Dr. M. Hodor, medicul ortoped (nu i-am reținut numele din păcate…), asistentele și încântătoarea Doamnă Dr. Lucia Adam (ginecologie) sunt nume care trebuie respectate și menționate în ziarul Dumneavoastră. Am marea rugăminte de a publica această modestă mulțumire pentru acești oameni minunați, oameni a căror mâini măiestre pot reda oricui sănătatea atât de prețioasă în viața noastră.
Vă mulțumesc că v-ați făcut timp să-mi citiți rândurile și vă rog ,când vă îngăduie spațiul, să inserați în știrile Turzii aceste rânduri ”de bine!” (că de rău se cam întâmplă tot timpul …)”, ne-a transmis Iuliana Marina.
Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 54 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: