strada coltesti

Știrea Cititorului: Alte probleme pe strada Cetatea Colțești (Video)

Străzile Cocoșului și Turturele au fost modernizate și asfaltate de Primăria Turda, însă problemele apar pe o micuță stradă din acea zonă.

Este vorba despre strada Cetatea Colțești, o străduță despre care cititorii ne-au mai transmis despre problemele lor și în luna decembrie a anului trecut. Strada Cetatea Colțești este o micuță intrare înclinată de pe strada Cocoșului; în prima sa jumătate, pentru ca apoi, de la jumătatea străzi, această se lărgește și ajunge în strada Turturelelor.

Prima jumătate a străzii urmează să fie modernizată, însă locuitorii sunt nemulțumiți de faptul că lucrările se vor opri acolo și restul străzii nu va mai fi modernizată.

„Avem nevoie neapărat de continuarea drumului, de unde l-au terminat în sus, să se lege de Turturelelor. Nu avem acces la drum, o mașină de Pompieri, o mașină de Salvare nu pot intra aici, deoarece aici e balastru amestecat cu pământ. Când plouă, nu poate intra nicio mașină pentru că rămâne aici.” ne-a transmis un cititor.

O altă problemă este o micuță alee a străzi. „Trebuie făcut un taluz neapărat, pentru ca pământul să nu mai alunece pe alee când vine ploaia. Am avut inundații și din cauza lor, apa adus pământul până la trei sferturi din gardul vecinului. Domnul inginer Găină a spus că nu au fonduri și nu se știe când se va face. Noi așa știm că Primăria a accesat fonduri europene din care se poate face această lucrare.” a continuat locuitorul de pe strada Cetatea Colțești.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews 

Comentarii

ULTIMELE articole: