marian morar
m install
nello construct

Știrea Cititorului: ACSA SA a distrus scurgerile pluviale de pe strada Macilor

zamblau eugen

Un locuitor de pe strada Macilor ne-a sesizat faptul că societatea care efectuează lucrări în zonă, ACSA SA, ar fi distrus scurgerile pluviale, iar asta are un efect vizibil.

”Vedeți în ce hal suntem cei de pe strada Macilor nr 18 bloc P, după cum se vede în poze, cum au lucrat cei de la firma ACSA SA. În fața blocului au fost două scurgeri de canale pluviale, după cum se vede în poza respectivă, blocului lângă Frizerie a fost un cămin de scurgere pluvial, dincoace încâ unul, acum la ora actuală, cel de lângă Frizerie nu mai este, este anulat, nu l-au mai refăcut, cel care a mai rămas din punct de vedere vizual, al meu, nu știu dacă mai funcționează, nu se mai scurge apa la grătar.

Eu le-am fost făcut acum câțiva ani buni 3 cămine pluviale, pe vremea aceea am fost lucrat la RADP Turda (1994), atunci am fost făcut acele 3 cămine pluviale, făcute de mine, acum cei de la firma fantomă ACSA le-au distrus și nu mai funcționează. Cel singur care a mai rămas nu știu dacă a mai fost legat la scurgere așa că dacă va fi cazul de o ploaie zdravănă, putem merge cu barca. Eu vă rog foarte frumos să distribuiți acest lucru, că să vadă cum se lucrează la noi în Turda de cei de la ACSA, să vadă și Domnul primar al orașului Turda că tot firme deastea le-a dat să lucreze și ce lucru de mântuială au făcut acești muncitori în frunte cu șefii lor.”, ne-a relatat turdeanul.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2