nello construct

Știrea Cititorului: ”Aceste imagini reprezintă aglomerația, bătaia de joc a firmei Fany…” (VIDEO)

O cititoare ne-a trimis o înregistrare video pentru a ne arată în ce aglomerație s-a circulat vineri, pe ruta Cluj-Napoca – Iara, tarseu deservit de către cei de la Fany (plecare la ora 14.30).

”Aceste imagini reprezintă aglomerația, bătaia de joc a firmei Fany la cursa de 14.30 de la Cluj spre Iara. Noi navetiștii am ajuns să stăm jos pe scările autobuzelor.

Eu, noi oamenii, navetiștii vă mulțumim mult. Azi am sunat la firmă să întrebăm până când batjocura asta și mi-a răspuns doar secretara, care evident nu știa nimic, nu știa pe ce lume se află, cu promisiuni deșarte.”, ne-a transmis cititoarea.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o informaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc? TurdaNews îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, pe Messenger-ul paginii TurdaNews (Facebook) sau pe WhatsApp la numărul 0744.694.876, care să conţină informaţia respectivă și video/foto, iar noi o vom publica! Mulţumim!

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

2 Comentarii
Cele mai votate
Cele mai noi Cele mai vechi
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: