Știrea Cititorului: A fost diagnosticată pozitiv cu COVID-19, dar iese din casă fără mască! Este inadmisibil!

12.29.13

Un cititor reclamă faptul că o femeie din Turda, care lucrează în sistemul medical și care a fost confirmată cu COVID-19, se plimbă nestingherită în spațiul public, fără să poarte mască de protecție, deși ar trebui să stea izolată, pentru a nu infecta și alte persoane!

”Va scriu pentru ca situatia descrisa mai jos este INADMISIBILA. La adresa Calea Victoriei 21 bl C7 (…) locuieste S.Alexandra, confirmata cu  COVID 19 din data de 02.11.2020. Conform legii, persoana si familia ar trebui sa stea izolati 14 zile.

In intervalul 02.11-09.11.2020 persoana a fost vazuta parasind apartamentul de cateva ori pentru diverse (dus gunoi, plimbat animal de companie, samd), cu aceeasi lejeritate cu care ar face-o oricare dintre noi si fara sa poarte masca de protectie; poza anexata este facuta la 12.25, (acum), dna plimbandu-se pe aleea dintre blocurile C6 si C7 de aproximativ o jumatate de ora.

Inadmisibil ca asa ceva sa se intample, din mai multe puncte:

1. Un pozitiv COVID 19 in izoare la domiciliu paraseste locatia cand si cum vrea – practic risca infectarea a zeci de persoane din zona.
2. Persoana lucreaza in sistemul medical!
3. De fiecare data cand a iesit, masca lipsea. Este vorba despre o contraventie si o infractiune, se mai ocupa cineva de respectarea legii?

Risca sanatatea / viata a zeci de locatari vecini, este normal???”, este sesizarea transmisă de cititorul nostru.

Poţi scrie şi TU la Ştirea Cititorului! Ai o știre interesantă, o informaţie, o reclamaţie, o fotografie, un video sau ceva de semnalat tuturor celor care ne citesc?  TurdaNews  îţi stă la dispoziţie! Trimite-ne un email la adresa redactia@turdanews.net, care să conţină informaţia respectivă, iar noi o vom publica! Ne poți scrie și pe pagina de Facebook TurdaNews sau prin WhatsApp la numărul 0744694876. De asemenea, te rugăm să precizezi dacă vrei să-ţi apară numele sau nu. Mulţumim! Împreună formăm cea mai bună echipă! Precizăm că articolele din această rubrică sunt conforme reclamațiilor/sesizărilor/informațiilor transmise de cititorii noștri, ele nefiind verificate sau asumate de redacția TurdaNews.  

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

Ultimele articole:

firma de top