nello construct

Știai ca lângă Turda exista o locație cu jacuzzi încălzit tot anul? Nu mai există nici o cameră liberă până în Iunie 2024!

La nici 30 de minute de Turda, undeva la marginea pădurii, se află un loc atât de frumos și liniștit, încât odată ajuns aici, nici că-ți mai vine să pleci, mai ales după ce afli că aici vei găsi și jacuzzi încălzit pe tot parcursul anului.

Pensiunea Perla Transilvaniei, situată la nici 30 de minute de Turda, se află în satul Moldovenești din județul Cluj și este oaza de liniște de care ai nevoie.

De asemenea, Pensiunea Perla Transilvaniei este situată în mijlocul naturii, într-o zonă retrasă, la marginea pădurii, ce-ți oferă intimitate. Aerul curat al pădurii și liniștea locului alcătuiesc decorul perfect pentru ca tu să petreci un sejur de neuitat alături de cei dragi.

Aici vei găsi o piscină destul de mare (pe perioada verii), un loc de joacă pentru copii, un centru SPA, bucătărie complet utilată, loc de barbecue, dar și doua jacuzzi-uri încălzite pe întreaga perioadă a anului.

Locația nu numai că este rezervată pe perioada Crăciunului și a Revelionului, dar, potrivit site-ului perlatransilavaniei.ro, nu mai există nici o cameră liberă până la jumătatea lunii iunie a anului 2024. Cu toate acestea, chiar dacă nu aveți rezervată o cameră și vreți să vă relaxați la centrul SPA, o puteți face, fără probleme.

Un loc extrem de frumos, înconjurat de natură și liniște, care îți va oferi una dintre cele mai speciale experiențe și nu o spunem doar noi, ci și recenziile de pe Google, unde pensiunea a reușit să atingă pragul unui punctaj de 4,6 din 5.

Vă lăsăm mai jos și câteva imagini cu acest loc îndrăgit de toți cei care i-au trecut pragul.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 49 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: