marian morar
m install
nello construct

Știai ca există o carte de colorat cu orașele din Transilvania? Printre acestea se numără și Turda!

zamblau eugen

Știai că există o carte de colorat cu orașele din Transilvania? Ba chiar mai mult, printre acestea se numără atât Turda, cât și Câmpia Turzii.

În această carte de colorat veți găsi unele dintre cele mai importante clădiri ale orașelor din Transilvania, iar aceasta poate fi o modalitate de a vă petrece timpul, indiferent de vârstă.

Ba chiar mai mult, această carte de colorat poate fi o modalitate foarte ușoară pentru cei mici să învețe orașele, clădirile, monumentele și statuile importante din Transilvania.

Despre creatorul cărții

Timea Kalabér, ilustrator, unul dintre cei mai importanți membri ai agenției de grafică publicitară Wameleon Design. Provine din Reghin, a făcut școala în Târgu Mureș, apoi a continuat studiile universitare la Cluj-Napoca și în prezent își construiește cariera în Sfântu Gheorghe. Sarcinile ei zilnice includ crearea de materiale grafice care sunt folosite ca materie primă de către designerii agenției Wameleon.

Pe lângă realizarea comenzilor standard din agenție, Timi creează și lucrări independente. Așa a fost cartea „Nyakleves” publicată în 2021! – o carte de benzi desenate în limba maghiară (deocamdată) pentru antreprenori, și această carte de colorat la care a lucrat peste 1.000 de ore.

Cartea costă 134 de lei și poate fi comandată de pe wameleon.com 

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2