Sătenii din Gilău şi Petreştii de Jos vor să devină antreprenori

nello construct

49 de locuitori din Gilău şi Petreştii de Jos şi-au manifestat până acum interesul pentru participarea la programul de educaţie în afaceri derulat de Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială.

Proiectul, ce se va desfăşura în comunele menţionate până în iulie 2009, cuprinde activităţi de instruire şi consultanţă individuală în realizarea de planuri de afaceri şi îşi propune educarea populatiei din mediul rural, în spiritul unui management eficient al resurselor financiare, cu accent pe dezvoltarea abilităţilor antreprenoriale. Participanţii vor beneficia de 8 săptămâni de training şi 16 săptămâni de consultanţă individuală, iar cursurile se vor desfăşura din decembrie până în februarie 2009.

 

Localităţile selectate sunt zone în care a avut loc recent o infuzie semnificativă de capital – în special din exproprierile de pe traseul Autostrăzii Transilvania, dar şi ca urmare a creşterii numărului de persoane cu un loc de muncă stabil şi a migraţiei forţei de muncă în străinătate. Fundaţia Danis pentru Dezvoltare Managerială are ca misiune sprijinirea dezvoltării managerilor şi antreprenorilor, în beneficiul comunităţilor în care aceştia trăiesc şi îşi desfăşoară activitatea.

OFERTĂ SPECIALĂ: Comandă de pe quickmobile.ro (telefoane mobile, tablete, accesorii și gadgeturi), iar la prețul special se mai adaugă o reducere de 3%, folosind Codul QUICK818. Codul se folosește în coșul de cumpărături înainte de finalizarea comenzii.
Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 46 de abonați.

salina turda

transilvania impact

ca aries turda

Ultimele articole:

Ne urmăresc pe rețele sociale: