Stelu Luca spune că este amenințat de jurnalistul Horea Hudrea! S-a plâns la Poliție!

Screenshot 2021 02 15 at 15.09.56

Turdeanul Stelu Luca a depus azi o plângere la Poliție, în care îl acuză pe jurnalistul Horea Hudrea că l-a amenințat și l-a șantajat!

”În data de 13 februarie la orele 10:39, am primit un mesaj pe contul privat al telefonului meu de la numitul Horea Hudrea, prin care sunt amenințat și șantajat cu privire la locul meu de muncă. Arăt faptul că dacă nu răspund la aceste mesaje voi fi denigrat în presa locală, de către numitul Horea Hudrea.

În speranța că vor fi luate măsurile legale, vă mulțumesc anticipat”, se precizează în plângerea depusă de Stelu Luca la Poliție. 

Conform articolului 207 Cod Penal, definiția șantajului este următoarea:

(1) Constrângerea unei persoane să dea, să facă, să nu facă sau să sufere ceva, în scopul de a dobândi în mod injust un folos nepatrimonial, pentru sine ori pentru altul, se pedepsește cu închisoarea de la unu la 5 ani.

(2) Cu aceeași pedeapsă se sancționează amenințarea cu darea în vileag a unei fapte reale sau imaginare, compromițătoare pentru persoana amenințată ori pentru un membru de familie al acesteia, în scopul prevăzut în alin. (1).

(3) Dacă faptele prevăzute în alin. (1) și alin. (2) au fost comise în scopul de a dobândi în mod injust un folos patrimonial, pentru sine sau pentru altul, pedeapsa este închisoarea de la 2 la 7 ani.

Informația a apărut pe siteul RefleqtMedia.

Deocamdată, jurnalistul Horea Hudrea nu a avut o poziție publică și nici nu a scris ceva despre angajarea lui Stelu Luca la SC Domeniul Public Turda SA, angajare care a avut loc în acest an.

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top