Ștefania Petric și-a lansat prima piesă muzicală la vârsta de doar 12 ani! Vezi clipul muzical!

inbound230559198567767880

Ștefania Petric este elevă în clasa a VI-a la Școala Gimnazială „Avram Iancu” din Câmpia Turzii.  Tânăra și-a descoperit pasiunea pentru dans mică, iar părinții, văzându-i talentul și interesul muzical, au decis să o înscrie în Clubul de canto „Bella Musica” al Centrului Cultural Câmpia Turzii, iar în prezent face parte din Clubul de canto „Ministar” condus de Șerban Băcilă din Cluj-Napoca. Ștefaniei îi place să cânte aproape orice gen muzical, însă genul său preferat este muzica pop.

Și-a dorit de mult să aibă o melodie proprie, iar visul i s-a împlinit atunci când producătorul Radu Gulica (El Radu), i-a contactat părinții tinerei și le-a propus o colaborare. Astfel a luat naștere piesa lansată chiar astăzi, 30 Iulie 2021, „Rupem liniștea”.

„Muzica e viața mea! Eu cant tot timpul și chiar dacă uneori nu este tocmai ușor, din cauză că trebuie să repet zilnic, câteodată aceleași melodii, vocalize etc, devine un pic plictisitor, dar dacă vreau să pot canta bine, știu că trebuie să fac și partea mai puțin funny.” a declarat Ștefania Petric.

Ștefania își dorește să ajungă cât mai sus, iar dragostea pentru muzică nu o lasă să renunțe la visul de a ajunge o artistă cunoscută și apreciată.

Felicitări și mult succes în continuare!

Te rugăm să accepți cookie-urile YouTube pentru a viziona acest video. Acceptând, vei avea acces la conținutul video de pe canalul YouTube al TurdaNews, care este un serviciu oferit de o terță parte.

YouTube – politica de confidențialitate 

Dacă accepți, opțiunea ta va fi salvată și pagina se va reîncărca cu noile setări.

 

Subscribe
Notify of
guest
0 Comentarii
Inline Feedbacks
View all comments

firma de top