m install
nello construct

Statutul şi tarifele personalului voluntar din Serviciul Public Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă au fost aprobate

floris

Legislaţia în vigoare reglementează selecţionare, promovarea şi facilitarea participării personalului voluntar la acţiunile organizate de autorităţile administraţiei publice locale. Persoanele care doresc să dea o mână de ajutor în situaţii extreme, trebuie să îndeplinească anumite condiţii:

să aibă domiciliul pe raza municipiului Turda, vârsta cuprinsă între 18-50 de ani, să fie apt medical, să posede documente care să ateste pregătirea în specializarea pentru care se încheie contractul de voluntariat, să fi fost condamnat pentru săvârşirea unor infracţiuni, să nu fi pierdut anterior calitatea de voluntar. Prioritate având cei care au stagiul militar satisfăcut sau au absolvit cursurile specifice adaptării la misiuni şi la executarea acţiunilor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

Serviciile prestate de Serviciul Public Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă, vor fi taxate după cum urmează: pentru verificarea coşurilor de evacuare a fumului se percepe o taxă de 10 RON, pentru curăţirea acestora tariful va ajunge la 20 RON. De asemenea, voluntarii, pot fi utilizaţi contra cost de orice persoană fizică sau juridică pentru supravegherea măsurilor de apărare împotriva incendiilor la târguri, expoziţii, manifestări cultural sportive; transport de apă, evacuarea apei din subsolurile clădirilor sau din fântâni; limitarea, colectarea, sau îndepărtatrea unor produse poluante; efectuarea de lucări la înălţime.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 55 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: