m install
nello construct

Ștafeta veteranilor la Batalionul 814 tancuri Turda

floris

În perioada 19 – 25 octombrie 2014, un grup de militari pasionaţi de sport, organizaţi voluntar în grupul INVICTUS ROMÂNIA, desfăşoară o cursă de alergare tip ştafetă pe traseul BUCUREŞTI – CAREI.

Evenimentul este dedicat Zilei Armatei României. Ştafeta este reprezentată de două drapele tricolore, pe care este brodat mesajul „Sacrificiul impune respect!”.

Activitatea s-a desfășurat astăzi șI la Turda. Pentru garnizoana Turda predarea-primirea ștafetei a avut loc la sediul Batalionului 814 Tancuri "Mihai Voda". După primirea ștafetei unul dintre cei doi militari care au reprezantat garnizoana, au alergat până la Mormântul lui Mihai Viteazu după care deplasarea  a continuat pe itinerarul Str. Armatei, Str. 22 Dec 1989, Str. Libertății, str. Dr. Ion Rațiu, str. Gheorghe Barițiu, str. Clujului – Cluj Napoca.
Turdenii au alergat până în localitatea Feleac unde s-a produs schimbarea de ștafetă.

Militarii voluntari refac în mod simbolic etapele parcurse de Armata Română în campaniade eliberare a teritoriului naţional din anul 1944. În planificarea militarilor voluntari, ştafeta trebuie să ajungă la ceremonia dedicată aniversării Zilei Armatei din data de 25 octombrie, la ansamblul monumental “Glorie Ostaşului Român” din Carei, cu ocazia împlinirii a 70 de ani de la luptele pentru eliberarea Transilvaniei de Nord-Vest.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 57 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: